via Giuseppe Pelitti 1
+39 3289255558
yatmilonguero@gmail.com

tango milonguero Ljubljana

tango argentino Milano

tango milonguero Ljubljana

Spread the tango

Dragi plesalci,
toplo vabljeni na delavnice Vikend milonguero z Yatmo Diallom in Majo Dvoršek.
Z veseljem objavljamo program, ki sta ga za vaš pripravila naša učitelja.
PROGRAM
Sobota, 18. marec 2023
14:15 – 15:45 Tango Milonguero – v milonguero stilu od osnov do sacad
16:00 – 17:30 Vals Milonguero – valček v milonguero stilu od sacad do krogov in krožnega gibanja
Nedelja, 19. marec 2023
13:15 – 14:45 Milonga I. – ritem, vzorci in igrivost v milongi
15:00 – 16:30 Milonga II. – nadaljevanje s prvega dela – ritem, vzorci in igrivost v milongi
18:00 – 22:00 Milonga Tabor (Dvorana Tabor, Kotnikovi 4, Ljubljana).
Tečaji bodo potekali v angleščini.
Lokacija za delavnice je Plesni Studio Moj Korak, Vilharjeva 3, 1000 Ljubljana.
Priporočamo vam obisk vseh štirih delavnic, saj se teme med seboj nadgrajujejo, možno pa je obiskati posamezno delavnico.
Priporočamo prijavo v paru, sprejemamo tudi samostojne prijave, ki jih bomo nato uravnotežili po vlogah (follower/leader).
Cena posamezne delavnice za člane KUD Tango.si znaša 20 €, za nečlane 25 €.
V kolikor se boste udeležili vseh štirih delavnic znaša cena 70 € za člane oz. 90 € za nečlane KUD Tango.si.
Prijave sprejemamo preko obrazca: https://forms.gle/Lh5i3uA8uEGyHfKQ7
V soboto pred delavnicami so na voljo tudi privatne ure z obema učiteljema. Za več informacij smo na voljo na tango.si.info@gmail.com.
YATMA DIALLO
Rojen v Senegalu, že več kot dvajset let živi v Italiji. Njegove prve plesne izkušnje v Dakarju sodijo v svet salse in hip hopa, disciplin, ki ju je vrsto let gojil tudi v Evropi. V tangu je po prvih učnih izkušnjah v Evropi z Monico Mario Fumagalli, sedanjo partnerico, s Susano Miller, Ano Schapira, Jorgejem Firpom in mnogimi drugimi preživel obdobje v Buenos Airesu, da bi se poglobil v študij tanga in v nekaj letih tako dosegel različne strokovne nagrade.
Danes Yatma skupaj z Monico Mario izvaja vodi tango šolo v Milanu, gostuje z delavnicami v različnih mestih po Evropi, ZDA in Afriki. V sodelovanju s Horca Myseria so ustvarili projekt “Vela y Tango”, tango potovanje in počitnice na jadranju. Od leta 2014 je predsednik ASD “Mundo Milonguero”.
Kot TDJ je znan pod imenom El Africano Bien milonguero, po izobrazbi je tonski inženir, dela za mednarodne dogodke v Italiji in drugih državah.
MAJA DVORŠEK
Maja je predstavnice prve generacije tanguerov v Sloveniji. Prve korake argentinskega tanga je okusila med leti 2000 in 2001. Tako je začetna leta intenzivno posvetila raziskovanju in učenju, vse do leta 2007, ko je tudi pričela s poučevanjem. Do Leta 2012 je tako poučevala po Sloveniji in hkrati organizirala dogodke pod okriljem KUD Tango.si. Življenje jo je dalje vodilo v London, tudi tam je poučevala, nato pa za dve leti odpotovala v Buenos Aires kjer je v zibelki argentinskega tanga še bolj poglobljeno živela ta ples.
Med njene učitelje spadajo tako starejši kot mlajši maestri predvsem »milonguero« zaprtega stila iz vsega sveta. Kot plesna terapevtka in tango učiteljica ima tango močno zasidran tako v svojem srcu kot telesu. Njena super moč pa je ta, da iz učencev na subtilen način zna privabiti najboljše, kar je v njih.

Spread the tango